• Alles voor huis, tuin & dier
  • Voor de beste groeninspiratie
  • Handige groenvideo's
skeletplant kamerplant palm
minuten lezen

WIN een plantfulness plantenpakket

Na een heerlijke zomer gaat heel Nederland weer aan het werk. Werk en volle agenda’s kunnen er voor zorgen dat jij dat relaxte zomervakantie gevoel snel vergeten bent. Het kan een uitdaging zijn om dan dicht bij jezelf te blijven. Intratuin brengt hét recept om makkelijk nieuwe energie en inspiratie op te doen: plantfulness! Met plantfulness haal je de natuur naar binnen met een hele reeks kamerplanten en kom tot rust in huis! Lees hier alles over plantfulness en doe de test! Direct zen worden? Volg hier de speciaal ontwikkelde online plantfulness yogaclasses.

yoga, vrouw, ficus, alocasia

WIN!

Deze winactie is inmiddels gesloten. Er wordt persoonlijk contact opgenomen met de winnaars, wanneer we de winnaars gesproken hebben maken we het ook hier bekend.

Maak kans op een plantfulness plantenpakket! Ben jij de gelukkige winnaar? Dan mag jij een frisse nieuwe kamerplanten uitzoeken in jouw favoriete Intratuin vestiging. In een mooie pot komt een plant écht goed tot z’n recht, dus die mag je er ook bij uitzoeken. In totaal kies je dus kamerplanten met bijpassende potten met een maximale verkoopprijs van €450,-. Niet gewonnen? Niet getreurd, je maakt alsnog kans om helemaal zen te worden. We geven ook 5 exclusieve Intratuin yogamatten weg. Vul het onderstaande formulier in om mee te doen. Je gaat daarmee ook akkoord met onze actievoorwaarden. Meedoen kan tot en met zondag 27 oktober 2019. Maandag 28 oktober wordt er persoonlijk contact opgenomen met de winnaar en maken we hier de winnaar bekend.

Ook leuk om te lezen