• Alles voor huis, tuin & dier
  • Voor de beste groeninspiratie
  • Handige groenvideo's
minuten lezen

WIN: 10-delig kerstdorp De Brink

Kan jij ook niet wachten om je miniatuurdorp weer op te bouwen? Of staat die van jou al te schitteren in de woonkamer? Intratuin is fan van miniatuurdorpen en daarom hebben wij sinds vorig jaar ons eigen dorp ‘De Brink’.

In het dorp De Brink is het altijd gezellig in de winter. Met een ijsbaan op het dorpsplein, besneeuwde bomen en huisjes en warm aangeklede figuurtjes. De winkeletalages werpen een zacht licht op het plein, terwijl het orkest speelt in de muziektent. Idyllischer kan haast niet. Dit jaar is het dorp uitgebreid met o.a. de Notariswoning met vlameffecten, een brandweerauto brandweermannen in actie en nieuwe marktkramen.

 

Uitbreidingsset de Brink

win de brink miniatuurdorp brandend huis

WIN!
Maak kans op de nieuwe 10-delige uitbreidingsset van het dorp De Brink. Bestaande uit o.a. de brandende notariswoning, de brandweerauto en -mannen en verschillende marktkramen t.w.v. € 150.- Deze winactie loopt t/m zondag 24 november. Maandag 25 november wordt er persoonlijk contact opgenomen met de winnaar.  Vul hieronder het formulier in en wie weet win jij dit kerstdorp!

Ook leuk om te lezen

Reacties

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *