• Alles voor huis, tuin & dier
  • Voor de beste groeninspiratie
  • Handige groenvideo's
Alle woontrends
Golden Glow
Shades of Glamour
Mystic Nature
Winter Woods
Swipe

Maak het WARM & KNUS

WOONTRENDS NAJAAR 2019

De dagen worden korter en de temperatuur gaat omlaag; het moment om het binnen weer gezellig te maken! Dit doe je natuurlijk met kamerplanten en accessoires uit onze nieuwe wooncollectie. Om je op weg te helpen hebben we dé vier woontrends van dit seizoen voor je bij elkaar gezet. Inspiratie voor bij jou thuis en we hebben er de mooiste kamerplanten bij gezocht voor die onmisbare finishing touch. Van retro tot glamour, in iedere trend vind je een eigen sfeer. Voor welke ga jij?

GOLDEN GLOW

Hou je van stoer, natuurlijke materialen en herfstkleuren? Kies dan voor de pure stijl Golden Glow. Een combi van hout, zachte stoffen en een touch of gold.

> Bekijk hier de woontrend Golden Glow

SHADES OF GLAMOUR

Wij vallen als een blok voor de stijl Shades of Glamour: een vleugje hotelchic voor thuis in warme kleuren en met luxe materialen.

> Bekijk hier de woontrend Shades of Glamour

MYSTIC NATURE

De trend Mystic Nature is een trend met veel invloeden uit de natuur. Stoere aardewerken potten in combinatie met fris groen. Geen poespas, maar eenvoud om tot thuis in tot rust te komen.

> Bekijk hier de woontrend Mystic Nature

WINTER WOODS

Ben jij ook al toe aan wollige plaids en een schapenvacht over de bank? Bij de trend Winter Woods waan je jezelf in chalet in Fins Lapland. Veel natuurlijke tinten en materialen passen.

> Bekijk hier de woontrend Winter Woods