• Alles voor huis, tuin & dier
  • Voor de beste groeninspiratie
  • Handige groenvideo's
Lekker loungen
Klein maar fijn
Buiten eten
Swipe

Zo VAAK mogelijk BUITEN zijn

LOUNGEN EN GENIETEN

Je terras wordt de ultieme hang-out met onze nieuwe tuinmeubelen. want wat is er nou lekkerder dan na een fijne maaltijd even relaxen op de bank? Tussen zomers groen en een kleurexplosie van bloeiende buitenplanten waan je je op vakantie, maar dan in je eigen tuin.

Liggen of zitten, met het uitschuifbare voeteneind kan het allebei!

Haal die fijne vakantie-vibe naar je tuin! Nestel je comfy op je loungeset

met een boek en een drankje bij de hand. En misschien eindigt jouw dag

wel met een heerlijke BBQ?

Swipe

Kleine HOEKJES grote GENIETMOMENTEN

MEUBELS OP MAAT

Ook voor een kleine tuin of een balkon vind je bij Intratuin passende tuinmeubelen. Met een bistroset of fijne loungestoel creëer je in een mum van tijd de perfecte plek om te kunnen relaxen. De meeste balkons zijn niet zo groot, dus gebruik de hoogte en laat zoveel mogelijk hangen. Een hangstoel voor 2 is supergezellig en wiegt jullie zachtjes heen en weer. Planten hang je aan het plafond, het hekwerk of de muren. Tussen het groen is het nog makkelijker ontspannen!

GEEF KLEUR AAN BALKON EN TERRAS

Wil jij ook lekker buiten relaxen tussen de bloemen? Bij Intratuin vind je fijne loungemeubelen en accessoires in elke stijl én natuurlijk de mooiste zomerbloeiers voor een kleurexplosie op je balkon of terras!

AANSCHUIVERS GEZOCHT

Voor een barbecuefeestje heeft de kookbrigade vooral vuur nodig, dus dat betekent: alle BBQ’s verzamelen! Gelukkig zijn er ook handzame barbecues die weinig ruimte in beslag nemen. De Cobb is bijvoorbeeld zo’n compacte barbecue die je gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Op de camping, boot of in het park, met deze barbecue kun je overal heerlijk eten.

Alles mag hangen deze lente: jijzelf in je hangstoel of op je tuinbank en je (hang)planten met de nieuwste plantenhangers aan de pergola of wand.

Swipe

Wie schuift er VANAVOND AAN?

DE HELE DAG BUITENGEWOON GENIETEN

Samen koken en eten aan een lange tafel terwijl je die onmiskenbare geur van de barbecue opsnuift. Hoe gezellig klinkt dat? Dus hup, naar buiten! Of je nu borrelhapjes wilt maken, de lunch een extra feestelijk tintje wilt geven of zin hebt in een avondje samen eten: met een barbecue-dish wordt het altijd feest. Nog een barbecue nodig? In de winkel vind je alles voor de BBQ-fan, van kleine tafelmodellen tot verrijdbare kookunits – en vuurschalen. Want als het straks donker wordt, maken we een gezellig vuurtje. Iemand een geroosterde marshmallow?