• Alles voor huis, tuin & dier
  • Voor de beste groeninspiratie
  • Handige groenvideo's
kerst, kersttrend
minuten lezen

Kersttrends 2020

Kerst anno 2020 is natuurlijk veel meer dan een boom in huis halen. Deze winter dompelen we alle hoeken en gaten van onze stads-, buiten- of huurwoning onder in de kerstsferen. Van woonkamer tot de keuken, het terras en zélfs de slaapkamer. Meer is niet altijd beter? Echt wel.

Maar we moeten natuurlijk voorkomen dat je straks door de (kerst)bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben onze experts dé vier kersttrends van 2020 op een rij gezet. Voor welke trend ga jij?

 

Kerst 2019 blauw

 

Dark Island

Denk bij deze stijl aan een prachtig eiland, volgepakt met zijn groene bossen, zwart zand en vulkanen. Bij deze stijl staan groene tinten centraal en zijn aangevuld met lime en oranje. We zien verwonderlijke schalen met mos, aan de muur hangende boeketten, kerstballen met velours en op tafel zien we servies van zwart aardewerk.

Dit past perfect bij de trend Dark Island

 

< BEKIJK HIER ALLE KERSTVERSIERING IN DE STIJL DARK ISLAND >

 

 

Kersttrend Earthy Tones

Voor liefhebbers van de natuur in huis, is de Earthy Tones stijl perfect. Alles draait hierbij om puur natuur en aandacht voor de aarde. Denk aan veel keramiek, terracotta potten en bijzonder gevormde vazen. Deze vazen stijl je af met katoentakken en verschillende soorten droogbloemen. Door de stijl te combineren met eenvoudige producten ontstaat een eigentijdse stijl.

 

Dit past perfect bij de trend Earthy Tones

 

< BEKIJK HIER ALLE KERSTVERSIERING IN DE STIJL EARTHY TONES >

 

 

Kersttrend Highway Motel

In deze stijl geven de warme kleuren, gemixt met duurzame en tijdloze materialen en geometrische vormen, je een behaaglijk en retro gevoel. Met Highway Motel zorg je voor verwondering door het plaatsen van glazen kerstballen met gouden glitters, fluweel en roze pailletten op tafel. Met deze stijl heb je deze kerst never a dull moment.

Dit past perfect bij Highway Motel

 

< BEKIJK HIER ALLE KERSTVERSIERING IN DE STIJL HIGHWAY MOTEL >

 

 

Kersttrend Snowy Xmas

Maak er een authentieke kerst van met tijdloze, rode en donkerblauwe accenten. Bij Intratuin noemen ze dat Snowy Xmas. Een kerst zoals we die van vroeger kennen, gezellig samen thuis met een knisperend haardvuur en een emaillen mok warme chocomel in de hand. Bij deze stijl kunnen sneeuwvlokachtige ballen, stolpen, sneeuwbollen en houten kersthangers met dierenhoofdjes niet ontbreken!

Dit past perfect bij Snowy Xmas

 

< BEKIJK HIER ALLE KERSTVERSIERING IN DE STIJL SNOWY XMAS >

 

Ook leuk om te lezen

Reacties

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *