• Alles voor huis, tuin & dier
  • Voor de beste groeninspiratie
  • Handige groenvideo's
grasmaaier, gras, maaien, tuinieren, intratuin, premium motorisch gereedschap
minuten lezen

NIEUW: Intratuin snoei- en motorisch gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk. En dat geldt zeker voor alle snoeiklussen in de tuin. Met onze nieuwe, brede lijn snoei- en motorisch gereedschap kun je met de eerste voorjaarsklussen in de tuin beginnen! De premiumlijn is van topkwaliteit en is zeer aantrekkelijk geprijsd. Het nieuwe snoeigereedschap heeft een fris design in grijs met staalblauw.

Intratuin premium snoeigereedschap

Knippen, knippen, knippen… het gebruiken van een goede snoeischaar heeft voordelen voor plant én gebruiker. De plant heeft een sneller helende wond en jij hebt minder snel last van een ‘snoeiblessure’. Laat je fantasie de vrije loop bij het knippen van je buxus; maak een beer of een pauw! Een heg is dé manier om je tuingrenzen aan te geven. Met de premium heggenscharen staat jouw heg er weer strak bij en heeft de buurman het nakijken. Dikke takken snoei je gemakkelijk met de extra lichte takkenschaar. Het premium snoeigereedschap is een onderscheidende collectie met zichtbaar toegevoegde waarde in kwaliteit, vormgeving én functionaliteit. Extra fijn; dit snoeigereedschap is voorzien van maar liefst 25 jaar garantie.

Intratuin premium motorisch gereedschap

Met de nieuwe lijn motorisch gereedschap van topkwaliteit wordt het werk in de tuin nog gemakkelijker. Deze producten zijn voorzien van een krachtige 40 Volt accu en hebben een lange looptijd. De accu’s uit deze lijn zijn uitwisselbaar met alle andere Intratuin premium accugereedschappen. Ook deze lijn is aantrekkelijk geprijsd en je krijgt 5 jaar garantie. Wil jij straks genieten van een strak gazon? Dit kan met de premium accu grasmaaier, waarbij de accu een looptijd heeft van maar liefst 45 minuten. De maaier is verstelbaar in 5 verschillende maaihoogtes en heeft een inklapbaar stuur. Wissel je accu met de premium trimmer en werk in ‘no time’ de kanten van je grasmat bij. Ben jij meer van het ruige werk? Met de accu heggenschaar heb je de heg snel bijgewerkt. Ruim alle losliggende bladeren snel op met de accu bladruimer met mulch-functie en het genieten kan beginnen!

Bekijk hier het hele Intratuin premium assortiment online. Wil je weten welk gereedschap je nodig hebt voor jouw tuinklus? Vraag het onze specialisten in de winkel. Zoek een Intratuin bij jou in de buurt!

Reacties

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *